Nå har vi reddet mer enn 900 tonn dagligvarer

Siden Joker startet samarbeidet med Throw No More er over 900 tonn dagligvarer reddet som tilsvarer ca 3 311 756 varer solgt.

Throw No More er en app som viser deg hva din lokale Joker-butikk har til nedsatt pris på grunn av dato. Du får med andre ord oversikt over hva alle Joker-butikkene i nærheten av deg har og til hvilken pris. På den måten kan du hjelpe butikkene å hindre at varer med kort holdbarhetsdato blir kastet. Ved å handle flere av matvarene på handlelisten til nedsatt pris på grunn av dato, er det dessuten mye penger å spare. Samtidig hindrer du at disse varene blir til svinn. 

Vi jobber kontinuerlig for å få på flere butikker og målet er at så mange som mulig av våre 460 butikker skal være på appen. 

- I Joker er målet å redusere matsvinnet med hele 70% innen 2025. For å få til dette trenger vi hjelp av forbrukerne, som ved at flere bruker Throw No More-appen og kjøper varer som står i fare for å bli kastet. Dette er kanskje det enkleste klimatiltaket vi kan gjøre, hvor både kundene og butikkene sparer penger, samtidig som utslippene reduseres, forteller bærekraftsansvarlig i Joker, Frank Ellingjord-Dale.

Throw No More er en app som gir deg oversikt over hva butikker har av nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen og bli en matredder, du også!

Last ned appen: 
- For IOS
- For Android