Too Good To Go hos Joker

Du kan bestille forundringsposer i de fleste Joker-butikker.
Du kan bestille forundringsposer i de fleste Joker-butikker.
Joker samarbeider med matredder-appen Too Good To Go. Sammen med våre kunder ønsker vi å redusere matsvinn ytterligere!

Å kaste mat er feil – både etisk, miljømessig og økonomisk. Vi i Joker har en ambisjon om å redusere matkasting med 70 prosent innen 2025. Ett av tiltakene for å nå dette målet er vårt samarbeid med matredder-appen Too Good To Go.

Sammen mot matsvinn
Appen knytter butikk som har mat til overs sammen med folk som har lyst til å redde maten til redusert pris, i såkalte forundringsposer. Man får noen hint om innholdet, men vet ikke helt hva som er oppi. Det avhenger av hva som er til overs eller i ferd med å gå ut på dato den aktuelle dagen, og kan for eksempel være brød, bakervarer, kjøttpålegg, frukt og grønnsaker.

Redd et måltid, du også!
Last ned appen og sjekk om din nærmeste Joker-butikk har mat du kan redde.

Appen laster du ned her

Nyhet! Redningsøyeblikket - samarbeid med matprodusenter
48 % av det kartlagte matsvinnet i Norge skjer i tilknytning til hjemmet og ifølge Norsus har husholdninger en lang vei å gå for å oppnå halvering innen 2030. For å få kasteøyeblikk til å bli redningsøyeblikk har Too Good To Go gått sammen med matprodusenter og lansert Too Good To Go matredder-tips på emballasje. Tipsene vil du finne på varer fra blant annet Synnøve Finden, Bakehuset, Lerum og Prior. Forhåpentligvis vil dette gi deg en vennlig påminnelse om å ikke la maten gå i søpla når du finner den i kjøleskapet hjemme, men heller lage noe digg av den. 

Les mer om redningsøyeblikket her

Mer om Too Good To Go:

  • Jobber for å redusere matsvinn i 17 land
  • Appen knytter butikker, bakerier, hoteller og serveringssteder som har mat til overs sammen med folk som ønsker å kjøpe maten til én tredjedel av fullpris
  • I Norge har appen 4200 samarbeidspartnere og over 2 millioner brukere
  • Selskapet samarbeider også med ulike aktører i matbransjen om å sette matsvinn på agendaen og deler informasjon om matsvinnproblematikken i ulike kanaler

Relatert innhold

Våre mål innen bærekraft og miljø

Våre mål innen bærekraft og miljø

Bærekraft handler om å leve på en måte som gjør at vi får dekket våre behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner. Her kan du lese om Jokers mål innen bærekraft og miljø.

Les om våre mål her
Slik blir du en bedre restematkokk

Slik blir du en bedre restematkokk

Visste du at det er på hjemmebane at det kastes aller mest mat? Med noen smarte grep kan vi alle kaste litt mindre!

Les tipsene her