Kjøttsuppe

Kjøttsuppe

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hva passer vel bedre en kald og våt dag enn glohet kjøttsuppe? Denne suppen kan varieres i det uendelige, og du kan tilsette grønnsaker og kjøtt etter sesong, tilgjengelighet, og - ikke minst - din egen smak.

Fremgangsmåte

  1. Skjær kjøtt i terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. La det koke opp på ny, skum av og senk varmen. La kjøttet trekke til det er mørt, ca. 1 time.
  2. Ha grønnsaksterninger og buljongterning over i gryten med kjøttet.
  3. La suppen småkoke i ca. 15 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper, og dryss over finhakket timian før servering.
  4. Server suppen med flatbrød eller ferskt brød og smør.
  5. Tips: Vannmengden kan variere noe. Det er avhengig av størrelsen på kjelen og størrelsen på grønnsakene. Ha nok vann i kjelen til at det dekker kjøttet og grønnsakene.
Send oss dine tilbakemeldinger