Grillspyd med brokkolisalat

Grillspyd med brokkolisalat

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Del nakkekotelettene i store terninger. Skjær paprika i store biter. Del sjalottløken i fire båter. Tre kjøtt, paprika og løk lagvis på grillspyd. Pensle med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill spydene til kjøttet er gjennomstekt.
  2. Del brokkolien i buketter. Skrell stilken og skjær bort nederste del. Resten av stilken deler du i terninger. Kok brokkolibuketter og stilk i lettsaltet vann i ca. 5 minutter. Skyll i iskaldt vann med det samme og rist så av vannet.
  3. Legg brokkoli i en skål og tilsett tomater delt i to, apetinaterninger, solsikkekjerner og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  4. Bland dressingen og server grillspyd med salat og dressing til.
  5. Tips! Husk å legge grillspyd av tre i vann ca. 20 minutter før bruk for å unngå at de tar fyr.
  6. kilde: joker.no
Send oss dine tilbakemeldinger