Ingredienser
Dette er en deilig sommerrett av nakkekoteletter med pannestekte poteter og en litt annerledes sommersalat.
Fremgangsmåte
-
Stek kotelettene i en stekepanne eller på grillen til kjøttet er gjennomstekt. La kjøttet hvile før du deler det i tykke skiver.
-
Skjær mandelpotetene i tykke skiver med skallet på. Kok potetene i lettsaltet vann i kun 4 minutter. Hell av vannet.
-
Stek potetskivene i en stekepanne med litt olje. Krydre med salt og pepper.
-
Server kotelettene med pannestekte poteter og herlig sommersalat.
- Sommersalat
-
Kok aspargesbønner i lettsaltet vann til de er mykere, men fortsatt har litt tyggemotstand. Sil av vannet og ha aspargesbønnene over i en bolle.
-
Skjær purren i tynne skiver og skrell gulrøttene. Bruk potetskreller til å skjære fine strimler av gulroten. Bland dette sammen med aspargesbønnene.
-
Press saften av 1 sitron og finriv skallet. Tilsett olivenolje, en liten klype salt og litt pepper. Bland til slutt dressingen forsiktig sammen med grønnsakene.