Svinefilet teriyaki

Svinefilet teriyaki
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Asiatisk mat blir stadig mer og mer populært blant oss nordmenn. Grunnen ligger nok i alle de intense smakene. Her er en asiatisk rett laget med teriyakisaus. Teriyakisaus er en søt soyabasert saus med smak av sesam. Saftig og god svinebiff med spagetti er både godt og raskt.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 250 g fullkornsspagetti
  • 1 pose teriyakisaus
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk grønn chili
  • 4 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk rød paprika

Slik gjør du

  1. 1. Krydre ytrefilet skivene og brun margarinen i en stekepanne. Stek kjøttet fint brunt sammen med rødløk i båter, hakket chili, stilkselleri og paprika i biter. Etterstek på svak varme i 1-2 minutter.
  2. 2. Kok spagettien etter anvisning på pakken.
  3. 3. Bland grønnsakene inn i spagettien sammen med teriyakisaus.