Kyllingfilet med druesalat

Kyllingfilet med druesalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Enkelt og greit kan det gjøres, og likevel smake så godt!

Ingredienser

  • 6 stk kyllingfilet
  • 1 stk brokkoli ca.
  • 2,5 dl blå druer , delt i fire
  • 200 g bacon stekt
  • 0,5 stk rødløk i båter
  • 1 dl solsikkekjerner

Dressing

  • 2,5 dl majones
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl parmesan revet

Slik gjør du

  1. 1. Stek kyllingfiletene i margarin i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side.
  2. 2. Bland sammen ingrediensene til salaten og legg på fat.
  3. 3. Bland dressingen og server den ved siden av salaten og kyllingfiletene.