Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter.

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
Kok potetbitene ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt. Del brokkolien i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.
Server kyllingfiletene med brokkoli og poteter i tomatsaus.