Festbiff av svin

Festbiff av svin

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g indrefilet av svin
  • 4 skive bacon
  • 0,5 stk grønn chili
  • 1 stk sjalottløk
  • 0,5 stk rød paprika
  • 1 ss olje til pensling
Mørt og godt svinekjøtt med bacon rundt. Smakfull kombinasjon med litt sterke krydder.

Slik gjør du

  1. Skjær indrefileten opp i ca. 4 cm tykke skiver. Beregn to små biffer til hver person.
  2. Finhakk chili, sjalottløk og paprika og rull biffene i blandingen. Surr en baconstrimle rundt hver biff, og fest denne med en tannpirker.
  3. Pensle biffen med olje på hver side, krydre med salt og pepper. Grill biffene på middels varme til de er gjennomstekt, ca 8 min.
  4. Server med salat og ferskpotet eller brød.