Indrefilet av svin med brokkolicouscous

Indrefilet av svin med brokkolicouscous

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Visste du at grillet eller stekt svin er nydelig sammen med grillet frukt, og at brokkolicouscous kan erstatte både ris og poteter?

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 °C.
Gni indrefileten med salt og pepper. Grill fileten på begge sider, eller stek den i en grillpanne.
Sett inn et steketermometer og stek fileten videre i ovnen til temperaturen viser 68 °C. Etter at fileten er ferdig stekt, pakk den i aluminiumsfolie og la den hvile kort på benken før du skjærer den i skiver.
Server indrefilet av svin i skiver med brokkolicouscous og dressing til.
Dressing:
Bland alle ingrediensene til dressingen, og sett den kaldt frem til servering.

Tips:

Dersom du ønsker et laktosefritt måltid, kan du bruke laktosefri rømme i dressingen.