Biffsauté

Biffsauté

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte. I sauté skal det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekt raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.

Fremgangsmåte

  1. Skjær kjøttet i terninger (4x4 cm). Del squash i to, skrap ut kjernen med en skje og skjær dem i skiver. Skrell rødløk og skjær i båter.
  2. Brun kjøttet raskt i en varm stekepanne med smør, 2-3 minutter. Kjøttet kan godt være rosa inni. Brun små porsjoner av gangen og legg så kjøttet til side.
  3. Fres squash, rødløk og sjampinjong raskt i en middels varm stekepanne med smør, tilsett buljong og rødvin. Ha i kjøttet og aspargesbønner.
  4. Kok opp og jevn med maizena utrørt i litt kaldt vann. Smak til med salt og pepper.
  5. Serveres gjerne med kokte eller stekte poteter, eller ris.