Ananassalat med chili

Ananassalat med chili
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
Har du prøvd grillet ananas? Dette er en kjempegod salat til grillet kjøtt. Du kan også bruke denne salaten som egen forrett.

Ingredienser

  • 1 stk frisk ananas
  • 1 stk rød chili
  • 50 g frisk ingefær, ca.
  • 2 ss frisk koriander, hakket
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 1 stk lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell ananasen, skjær den i to og fjern kjernen. Skjær ananasen i 5 mm tykke halvmåner og pensle disse med litt solsikkeolje.
  2. Grill ananasen på begge sider på sterk varme i totalt 5 minutter.
  3. Ta ut frøene av chilien og finhakk den. Bland med finrevet ingefær, frisk koriander, limesaft og olje i en bolle. Ha i de nygrillede ananasbitene og smak om nødvendig til med salt og pepper.