Vinger, klubber og lår med tre ulike dipper

Vinger, klubber og lår med tre ulike dipper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Like godt til hverdag som til fest! Fyll et fat med dine kyllingfavoritter!

Fremgangsmåte

Tilbered vinger, klubber og lår etter anvisning på pakken.
Smelt smøret til hot-dippen i en kasserolle. Skru av varmen og visp inn chilisaus. Smak til med noen rause dråper tabasco til ønsket styrke. Tilsett 1 ts flytende honning helt til slutt hvis sausen trenger litt sødme.
Rens og finsnitt vårløken til salsaen. Bland den sammen med koriander, limesaft og en klype salt.
Mos blåmuggosten sammen med fløte eller rømme og smak dippen til med kvernet pepper og en klype salt hvis nødvendig.
Server vinger, klubber og lår med grønnsaksstaver, to forskjellige dipper og salsa.