Tunfisksalat med remulade og egg

Tunfisksalat med remulade og egg

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Denne deilige salaten gir et velsmakende avbrekk i hverdagen.Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet.

Fremgangsmåte

Rør sammen remulade og tunfisk i en bolle.
Del tomat, agurk og paprika i passelige biter, og bland det med råkostsalat og ruccula mix.
Kok opp vann i en kjele. Legg eggene i vannet når det koker, og kok i 7 minutter (6 minutter dersom eggene er romtemperert). Avkjøl eggene under rennende kaldt vann. Skrell og del eggene i to.
Bland olje, dijonsennep og sitron i en skål. Hell dressingen over salaten og bland.
Topp salaten med biter av tunfiskblandingen, halve egg og et dryss nykvernet pepper.
Tunfisksalaten er basert på rester fra Sprøbakt torsk med blomkålris

Tips:

Det kan være godt med en grov brødskive eller et rundstykke som tilbehør.