Varm brie med honning og nøtter

Varm osten til ostemassen blir nærmest flytende og topp herligheten med honning, frukt og nøtter. Så enkelt og så utrolig godt!

20-40 min
Enkel
Varm brie med honning og nøtter
Tips!

Som tilbehør er det godt med kjeks og ristede polarbrød delt i mindre biter.

Slik gjør du

    1. 1
      Fjern emballasjen fra brien (hvis den ikke er beregnet på oppvarming). Legg osten på en ildfast tallerken.
    2. 2
      Forvarm stekeovnen til 180–190 °C. Sett osten midt i oven og la den stå i 8–10 minutter, eller til den akkurat begynner å sprekke opp.
    3. 3
      Grohakk nøttene, og skjær aprikosene i tynne strimler eller små biter. Varm honningen i en liten kasserolle. Tilsett nøtter, aprikoser, tranebær og rosmarin. Topp den varme osten med nøtteblandingen og server osten med det samme.