Nakkekoteletter med pannestekte poteter og sommersalat

Dette er en deilig sommerrett av nakkekoteletter med pannestekte poteter og en litt annerledes sommersalat.

20-40 min
Enkel
Nakkekoteletter med pannestekte poteter og sommersalat
Tips!

Bruk potetskrelleren til å skjære fine strimler av gulrøttene

Slik gjør du

    1. 1
      Stek kotelettene i en stekepanne eller på grillen til kjøttet er gjennomstekt.
      La kjøttet hvile før du deler det i tykke skiver.
    2. 2
      Skjær mandelpotetene i tykke skiver med skallet på. Kok potetene i lettsaltet vann i kun 4 minutter. Hell av vannet.
    3. 3
      Stek potetskivene i en stekepanne med litt olje. Krydre med salt og pepper.
    4. 4
      Server kotelettene med pannestekte poteter og herlig sommersalat.
  1. Sommersalat

    1. 1
      Kok aspargesbønner i lettsaltet vann til de er mykere, men fortsatt har litt tyggemotstand. Sil av vannet og ha aspargesbønnene over i en bolle.
    2. 2
      Skjær purren i tynne skiver og skrell gulrøttene. Bruk potetskreller til å skjære fine strimler av gulroten. Bland dette sammen med aspargesbønnene.
    3. 3
      Press saften av 1 sitron og finriv skallet. Tilsett olivenolje, en liten klype salt og litt pepper. Bland til slutt dressingen forsiktig sammen med grønnsakene.