Nakkekoteletter med pannestekte poteter og sommersalat
Dette er en deilig sommerrett av nakkekoteletter med pannestekte poteter og en litt annerledes sommersalat.
20-40 min
Enkel
Tips!
Bruk potetskrelleren til å skjære fine strimler av gulrøttene
Slik gjør du
- 1Stek kotelettene i en stekepanne eller på grillen til kjøttet er gjennomstekt.
La kjøttet hvile før du deler det i tykke skiver. - 2Skjær mandelpotetene i tykke skiver med skallet på. Kok potetene i lettsaltet vann i kun 4 minutter. Hell av vannet.
- 3Stek potetskivene i en stekepanne med litt olje. Krydre med salt og pepper.
- 4Server kotelettene med pannestekte poteter og herlig sommersalat.
- 1
Sommersalat
- 1Kok aspargesbønner i lettsaltet vann til de er mykere, men fortsatt har litt tyggemotstand. Sil av vannet og ha aspargesbønnene over i en bolle.
- 2Skjær purren i tynne skiver og skrell gulrøttene. Bruk potetskreller til å skjære fine strimler av gulroten. Bland dette sammen med aspargesbønnene.
- 3Press saften av 1 sitron og finriv skallet. Tilsett olivenolje, en liten klype salt og litt pepper. Bland til slutt dressingen forsiktig sammen med grønnsakene.
- 1