Kålrotstappe

Hjemmelaget kålrotstappe smaker kjempegodt. Prøv den for eksempel til salt kjøtt eller pinnekjøtt.

20-40 min
Enkel
Kålrotstappe
Tips!

Serverer du denne til pinnekjøtt, kan fløten erstattes med litt kraft fra pinnekjøttet. Pass på så det ikke blir for salt. Du kan også koke med et par poteter i kålrotstappen. Da blir den mildere i smaken.

Slik gjør du

    1. 1
      Del og skrell kålroten i skiver og gulrøttene i biter.
    2. 2
      Kok grønnsakene møre i lettsaltet vann.
    3. 3
      Hell av kokevannet og mos grønnsakene. Ha i fløte og smør og smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Tips: Serverer du denne til pinnekjøtt, kan fløten erstattes med litt kraft fra pinnekjøttet. Pass på så det ikke blir for salt. Du kan også koke med et par poteter i kålrotstappen. Da blir den mildere i smaken.