Kålrotmos surret i bacon
Kålrot pakket inn i crispy bacon. Søtt, salt og kremet. Perfekt hvis du vil ha noe som minner om pinnekjøttmiddagen, men ikke vil stå lenge på kjøkkenet.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skrell og del kålrot i biter og kok de møre i usaltet vann.
- 2Hell av vannet og tilsett smør og fløte. Mos med en stavmikser eller potetmoser og avkjøl.
- 3Sett ovnen på 200 °C.
- 4Legg 10 skiver bacon tett i tett på et bakepapir. Fordel kålrotmosen midt på skivene. Surr baconskivene rundt kålrotmosen, og bruk gjerne bakepapiret for å få det stramt og jevnt.
- 5Legg rullen på et stekebrett og stek den i ovnen i 15-20 minutter til baconet er godt stekt.
- 6Skjær rullen i 2-3 cm tykke biter og server.
- 7Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i desember.
- 1