Kålrotmos surret i bacon

Kålrot pakket inn i crispy bacon. Søtt, salt og kremet. Perfekt hvis du vil ha noe som minner om pinnekjøttmiddagen, men ikke vil stå lenge på kjøkkenet.

40-60 min
Enkel
Kålrotmos surret i bacon

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og del kålrot i biter og kok de møre i usaltet vann.
    2. 2
      Hell av vannet og tilsett smør og fløte. Mos med en stavmikser eller potetmoser og avkjøl.
    3. 3
      Sett ovnen på 200 °C.
    4. 4
      Legg 10 skiver bacon tett i tett på et bakepapir. Fordel kålrotmosen midt på skivene. Surr baconskivene rundt kålrotmosen, og bruk gjerne bakepapiret for å få det stramt og jevnt.
    5. 5
      Legg rullen på et stekebrett og stek den i ovnen i 15-20 minutter til baconet er godt stekt.
    6. 6
      Skjær rullen i 2-3 cm tykke biter og server.
    7. 7
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i desember.