Ingredienser
Saftige biffstrimler av svin møter eksotiske smaker i denne deilige pastaretten!
Fremgangsmåte
-
Grovhakk svinekjøttet. Del soppen i skiver, kutt purren i ringer og finhakk hvitløken. Varm litt olje i en gryte, og stek soppen til den har fått fin farge. Ha i purren og stek videre til purren er myk. Tilsett hvitløken og stek den med i de siste 30 sekundene. Bland inn currypaste, mangochutney, kokosmelk og buljong. La det få et oppkok før du skrur ned temperaturen. La det stå på lav varme mens du tilbereder resten av retten.
-
Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i en stekepanne med olje på middels varme til kjøttet er sprøtt og har en gyllen brunfarge.
-
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
-
Ha 4 ss olje i en liten gryte, og varm opp til oljen er medium varm. Ha finkuttet sjalottløk og chili i oljen og friter det til løken er sprø.
-
Bland sausen med kjøttet, og legg pastaen på en tallerken med kjøttsausen over. Topp med sprøstekt chili og løk, og litt av stekeoljen. Pynt med finhakken basilikum og server.