Ingredienser
Er det ikke nok med fredagstaco, sier du? Da kan det kanskje friste med en rask og familievennlig tacogryte med kjøttdeig, grønnsaker og bønner. Litt fredagsfølelse midt i uken!
Fremgangsmåte
-
Varm litt olje i en stekepanne og stek kjøttdeigen i to omganger. Ha den over på en tallerken.
-
Grovhakk løk, gulrot og paprika. Finhakk hvitløk. Fres grønnsakene i resten av oljen til de er blanke og begynner å få farge. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og dryss over tacokrydderet.
-
Tilsett hakkede tomater, tomatpuré, vann og buljong, og kok opp. Senk varmen og la det hele småkoke ca. 5 minutter. Tilsett litt mer vann om du synes gryten er for tykk.
-
Skyll bønnene og ha dem i gryten. Smak til med salt og pepper. Dryss grovhakket vårløk på toppen rett før servering.