Svinekjøtt med grønnsaker og sesamglaze

Svinekjøtt med grønnsaker og sesamglaze

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Smakfull, sunn og enkel middag med mørt svinekjøtt og sprø grønnsaker bundet sammen av en deilig sesamglaze.

Fremgangsmåte

Korianderolje: Kjør ingrediensene i en blender og smak eventuelt til.
Tørk kjøttet lett med tørkepapir. Ha litt olje i en stekepanne. Brun kjøttet på medium temperatur til det er gyllent og gjennomstekt. Stek hvitløken sammen med kjøttet det siste minuttet. Tilsett soyasaus, krydre med salt og pepper etter smak, og sett det til side.
Kutt løken i tynne strimler, reddikene i skiver og eplet i staver. Stek løken lett i stekepannen før du tilsetter reddik, eple og grønnsakene. La det frese på forholdsvis høy varme i ca. 5 minutter. Rør inn sesamglazen helt til slutt.
Anrett grønnsakene på tallerken, legg svinekjøttet over grønnsakene og topp med korianderoljen.