Wok med strimlet svinekjøtt og grønn chilisaus
Dette er mat som smaker godt, men som er enkelt og raskt å lage.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Start med å lage chilisaus. Finhakk grønn chili, paprika og ingefær. Ha det i en gryte sammen med eddik, sukker og vann. Kok opp og la sausen koke i 5 minutter. Mos den ferdigkokte sausen med en stavmikser og avkjøl.
- 2Stek svinekjøttet på sterk varme i en stekepanne med olje. Snu på kjøttstrimlene med en stekespade. Senk temperaturen når kjøttet er brunet, og la det ettersteke i 8–10 minutter. Ta kjøttet ut av stekepannen og la det hvile.
- 3Ha wokgrønnsakene i stekepannen med stekesjy fra kjøttet og øk temperaturen igjen. Stek grønnsakene i ca. 5 minutter på høy varme mens du rører med en stekespade.
- 4Kok nudlene etter anvisning på pakken.
- 5Server woken med nudler og grønn chilisaus ved siden av.
- 1