Svinekjøttdeig med sweet chilisaus og ris

Krydret svinekjøtt og ris med frisk agurk- og tomatsalat er enkelt å lage og er full av smak!

20 min
Enkel
Svinekjøttdeig med sweet chilisaus og ris

Slik gjør du

    1. 1
      Tilbered risen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Ha litt olje i en varm gryte og brun kjøttdeigen. Krydre med salt og pepper. Tilsett hvitløk og ingefær og la det steke sammen med kjøttet i et par minutter.
    3. 3
      Senk temperaturen og ha i sweet chilisaus, soyasaus og vann. Stek videre til vannet har kokt litt inn og kjøttdeigen er lett karamellisert.
    4. 4
      Lag agurk- og tomatsalat: Kutt agurken i tynne strimler (bruk gjerne en ostehøvel) og rull sammen. Del tomatene i båter. Bland agurk og tomat med persille og olje.
    5. 5
      Server retten med ris og agurk- og tomatsalat til. Topp med koriander, finsnittet vårløk og chili.