Svinekjøtt med grønnsaker og sesamglaze
Smakfull, sunn og enkel middag med mørt svinekjøtt og sprø grønnsaker bundet sammen av en deilig sesamglaze.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Korianderolje: Kjør ingrediensene i en blender og smak eventuelt til.
- 2Tørk kjøttet lett med tørkepapir. Ha litt olje i en stekepanne. Brun kjøttet på medium temperatur til det er gyllent og gjennomstekt. Stek hvitløken sammen med kjøttet det siste minuttet. Tilsett soyasaus, krydre med salt og pepper etter smak, og sett det til side.
- 3Kutt løken i tynne strimler, reddikene i skiver og eplet i staver. Stek løken lett i stekepannen før du tilsetter reddik, eple og grønnsakene. La det frese på forholdsvis høy varme i ca. 5 minutter. Rør inn sesamglazen helt til slutt.
- 4Anrett grønnsakene på tallerken, legg svinekjøttet over grønnsakene og topp med korianderoljen.
- 1