Svinekjøtt i karrisaus med mango og sitronris

Spennende middagsgryte som er enkel å lage!

20-40 min
Enkel
Svinekjøtt i karrisaus med mango og sitronris

Slik gjør du

    1. 1
      Finhakk sjalottløk og del paprika og mango i terninger.
    2. 2
      Stek svinekjøttet i smør i en varm stekepanne i noen minutter. Ha kjøttet over i en gryte sammen med krydder, vann, fløte og buljongterning.
    3. 3
      Kok opp gryteretten og tilsett sjalottløk og paprika. La det koke til kjøttet er mørt, i ca. 15–20 minutter. Bland inn mango etter at det har kokt.
    4. 4
      Bland maizena med 6 ss vann. Rør i den kokende gryteretten mens du heller i litt jevning om gangen. Sausen tykner på sekunder, så det er lett å justere og finne riktig konsistens.
    5. 5
      Kok risen etter anvisning på pakken. Sil bort kokevannet etter endt koketid. Bland risen med smør, pepper, finstrimlet sitronskall og sitronsaft.
    6. 6
      Pynt gryteretten med hakket persille og server den med risen til.