Svinekjøtt i karrisaus med mango og sitronris
Spennende middagsgryte som er enkel å lage!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Finhakk sjalottløk og del paprika og mango i terninger.
- 2Stek svinekjøttet i smør i en varm stekepanne i noen minutter. Ha kjøttet over i en gryte sammen med krydder, vann, fløte og buljongterning.
- 3Kok opp gryteretten og tilsett sjalottløk og paprika. La det koke til kjøttet er mørt, i ca. 15–20 minutter. Bland inn mango etter at det har kokt.
- 4Bland maizena med 6 ss vann. Rør i den kokende gryteretten mens du heller i litt jevning om gangen. Sausen tykner på sekunder, så det er lett å justere og finne riktig konsistens.
- 5Kok risen etter anvisning på pakken. Sil bort kokevannet etter endt koketid. Bland risen med smør, pepper, finstrimlet sitronskall og sitronsaft.
- 6Pynt gryteretten med hakket persille og server den med risen til.
- 1