Soyamarinert svinekjøtt med kinakålsalat
Denne Asia-inspirerte middagen er både velsmakende og enkel å lage.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Lag kinakålsalaten først. Se fremgangsmåte nederst i oppskriften.
- 1
- 1Legg kjøttet i en skål og ha på skivet løk, skivet chili, soyasaus og paprikapulver. Varm opp 1 ss olje i stekepannen og ha i halvparten av svinekjøttet. Stek kjøttet i 4–5 minutter på høy varme, mens du snur strimlene med en stekespade. Sett kjøttet til side. Gjenta samme prosessen med resten av kjøttet.
- 2Kok risen etter anvisning på pakken. Bland til slutt den kokte risen sammen med stekesjyen fra kjøttet. Rør godt.
- 1
Kinakålsalat:
- 1Bland sammen saften av sitron, karripulver, majones og lettrømme. Ha i finsnittet kinakål, stangselleri og vårløk. Bland inn mais. Sett salaten i kjøleskapet og la den trekke mens du tilbereder ris og strimlet svinekjøtt.
- 2Har du igjen rester fra middagen? Se oppskrift på wraps med strimlet svinekjøttt
- 1