Soyamarinert svinekjøtt med kinakålsalat

Denne Asia-inspirerte middagen er både velsmakende og enkel å lage.

20-40 min
Enkel
Soyamarinert svinekjøtt med kinakålsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Lag kinakålsalaten først. Se fremgangsmåte nederst i oppskriften.
    1. 1
      Legg kjøttet i en skål og ha på skivet løk, skivet chili, soyasaus og paprikapulver. Varm opp 1 ss olje i stekepannen og ha i halvparten av svinekjøttet. Stek kjøttet i 4–5 minutter på høy varme, mens du snur strimlene med en stekespade. Sett kjøttet til side. Gjenta samme prosessen med resten av kjøttet.
    2. 2
      Kok risen etter anvisning på pakken. Bland til slutt den kokte risen sammen med stekesjyen fra kjøttet. Rør godt.
  1. Kinakålsalat:

    1. 1
      Bland sammen saften av sitron, karripulver, majones og lettrømme. Ha i finsnittet kinakål, stangselleri og vårløk. Bland inn mais. Sett salaten i kjøleskapet og la den trekke mens du tilbereder ris og strimlet svinekjøtt.
    2. 2
      Har du igjen rester fra middagen? Se oppskrift på wraps med strimlet svinekjøtttHar du igjen rester fra middagen? Se oppskrift på [wraps med strimlet svinekjøttt](recipe:76b21b68-8645-4f0d-af6c-b12e2d23c0b0)