Pulled pork i tortilla
Fredagstacoen er for mange blitt en fast tradisjon, men pulled pork-wraps kan være et spennende alternativ!
40-60 min
Middels
Slik gjør du
- 1Tilbered pulled pork etter anvisning på pakken.
- 2Kutt paprika og løk i tynne strimler. Fres paprika, løk, presset hvitløk og chili wok i en stekepanne med litt olje. Krydre med malt paprika, malt chili og tørket oregano. Hell over limesaft og bland det godt. Smak eventuelt til med salt og pepper.
- 3Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken.
- 4Riv kjøttet i mindre biter med hjelp av to gafler. Fyll tortillalefsene med pulled pork, grønnsakene, rømme, guacamole og koriander.
- 1
Guacamole:
- 1Del avokadoene i to, fjern steinen og grav ut kjøttet med en skje. Mos avokadokjøttet med en gaffel. Rør forsiktig inn presset hvitløk og limesaft. Del tomatene i båter og kutt vårløken i tynne strimler, og bland det inn i guacamolen. Tilsett jalapeños etter smak og topp med finhakket koriander. Dekk til guacamolen og sett den i kjøleskapet frem til den skal serveres.
- 1