Medisterkaker med coleslaw
Her får du en litt annerledes versjon av julens smaker. Server en frisk og kremet coleslaw til medisterkakene. Pannestekte småpoteter er perfekt tilbehør til denne retten, og her kan du gjerne bruke poteter som var igjen fra gårsdagens middag.
40-60 min
Enkel
Tips!
Bruk gjerne kokte poteter som er igjen fra gårsdagens middag. Brun da potetene lett i en panne på middels varme med litt smør.
Slik gjør du
- 1Rens og skjær grønnsakene og eplet i tynne strimler.
- 2Visp sammen yoghurt, sitronsaft, olivenolje og honning. Smak til med salt og pepper og bland dressingen med grønnsakene. La gjerne coleslawen stå å trekke i ca. en halvtime før servering.
- 3Del potetene i to og stek dem i smør i en stekepanne på middels varme. Senk temperaturen når potetene har fått en fin stekeskorpe, og stek videre i ca. 15 minutter til potetene er møre.
- 4Stek medisterkakene i en varm stekepanne.
- 1
- 1Server medisterkakene med coleslaw og stekte småpoteter. Pynt gjerne med friske urter.
- 1