Medisterkaker i spicy tomatsaus

Smaken av medisterkaker er en smak mange forbinder med julen. Her har vi spicet opp medisterkakene med en pikant tomatsaus.

20-40 min
Enkel
Medisterkaker i spicy tomatsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Del medisterkakene i 4 jevne biter og hakk hvitløk, chili og løk.
    2. 2
      Varm oljen i en kasserolle og fres løken over middels varme til løken blir blank og myk, men uten å få farge. Tilsett hvitløk, chili og paprikapulver og fres videre i 2–3 minutter minutter under omrøring. Tilsett tomater og en klype sukker. La sausen småputre i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Stek medisterkakene til bitene blir gylne, og bland dem sammen med sausen.
    4. 4
      Dryss hakket persille over retten og server den med kokt ris eller stekte poteter ved siden av.