Indrefilet av svin med brokkolicouscous
Visste du at grillet eller stekt svin er nydelig sammen med grillet frukt, og at brokkolicouscous kan erstatte både ris og poteter?
20-40 min
Enkel
Tips!
Dersom du ønsker et laktosefritt måltid, kan du bruke laktosefri rømme i dressingen.
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 180 °C.
- 2Gni indrefileten med salt og pepper. Grill fileten på begge sider, eller stek den i en grillpanne.
- 3Sett inn et steketermometer og stek fileten videre i ovnen til temperaturen viser 68 °C. Etter at fileten er ferdig stekt, pakk den i aluminiumsfolie og la den hvile kort på benken før du skjærer den i skiver.
- 4Server indrefilet av svin i skiver med brokkolicouscous og dressing til.
- 1
Dressing:
- 1Bland alle ingrediensene til dressingen, og sett den kaldt frem til servering.
- 1