Indrefilet av svin med brokkolicouscous

Visste du at grillet eller stekt svin er nydelig sammen med grillet frukt, og at brokkolicouscous kan erstatte både ris og poteter?

20-40 min
Enkel
Indrefilet av svin med brokkolicouscous
Tips!

Dersom du ønsker et laktosefritt måltid, kan du bruke laktosefri rømme i dressingen.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. 2
      Gni indrefileten med salt og pepper. Grill fileten på begge sider, eller stek den i en grillpanne.
    3. 3
      Sett inn et steketermometer og stek fileten videre i ovnen til temperaturen viser 68 °C. Etter at fileten er ferdig stekt, pakk den i aluminiumsfolie og la den hvile kort på benken før du skjærer den i skiver.
    4. 4
      Server indrefilet av svin i skiver med brokkolicouscous og dressing til.Server indrefilet av svin i skiver med [brokkolicouscous](recipe:3997278b-e0df-4ea1-8e67-a6592a6bed9f) og dressing til.
  1. Dressing:

    1. 1
      Bland alle ingrediensene til dressingen, og sett den kaldt frem til servering.