Grillet nakkekotelett med couscous og yoghurtdressing
Gjør hverdagen til en fest med grillede nakkekoteletter, coscous og youghurtdressing. Coscous er det perfekte tilbehør som gjør enhver rett komplett. Her får du et balansert og næringsrikt måltid.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Kok opp vannet til couscousen med salt. Ha couscous i en skål. Når vannet koker, heller du det over couscousen i skålen. La grynene svelle i ca. 10 minutter. Ha i olje og rør med en gaffel.
- 2Kutt opp hjertesalat, halve agurken, små tomater og gulrøtter. Ha kikerter i en sil og skyll godt under rennende vann. Legg kikertene i en skål og ha olivenolje over.
- 3Bland gresk yoghurt med en halv raspet agurk, pepper, finhakket hvitløk og timianblader.
- 4Legg kotelettene på varm grill, med direkte varme og stek dem i 2–3 minutter på hver side. Flytt kotelettene til indirekte varme, og etterstek dem i ca. 10 minutter til de er gjennomstekt.
- 5Del koteletten i skiver og anrett i en serveringskål, sammen med salat, grønnsaker og kikerter. Ha pepper og yoghurtdressing over til slutt.
- 1