Estragonstekte svinekoteletter med sennepsaus

Koteletter er like anvendelige enten vi snakker rask hverdagsmat eller mer avanserte søndagsmiddager. Her er sennepsausen laget fra bunnen av. Slett ikke så vanskelig - og veldig godt!

20-40 min
Enkel
Estragonstekte svinekoteletter med sennepsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Krydre kotelettene og stek dem 2-3 minutter på hver side på sterk varme. Etterstek i ca. 5 minutter på svak varme.
  1. Sennepsaus

    1. 1
      Stek finhakket løk i margarin i en kjele til løken er gyllen. Hell over kjøttbuljong og kok opp.
    2. 2
      Ha i fløte og la det småkoke i 2 minutter. Rør inn sennep og soyasaus. Smak til med salt, pepper og estragon. Rør inn kapers til slutt.
    3. 3
      Server med kokte poteter, gulrøtter og aspargesbønner.