Estragonspekket svinekam med spennende grønnsaker
Estragon smaksetter kjøttet og gir sammen, med grønnsaker og vin, en nydelig sjy som brukes som saus.
60+ min
Middels
Slik gjør du
- 1Skrell og skjær opp grønnsakene og potetene.
- 2Legg poteter og grønnsaker i en stor ildfast form. Dynk med olivenolje og dryss på salt og pepper. Bland godt og lag en liten fordypning i midten.
- 3Gni kjøttet inn med salt og pepper. Fest 4-5 kvister frisk estragon til kjøttet med en bomullstråd, e.l.
- 4Legg svinekammen i fordypningen med estragonen ned. Hell på eplesaft eller hvitvin.
- 5Stek alt ved 200°C ca. 1 ½ time til kjøttet er gjennomstekt (termometer på 76°) og grønnsaker og poteter er møre. Hell på litt mer væske om nødvendig under stekingen.
- 6Server sjyen som saus.
- 1