Estragonspekket svinekam med spennende grønnsaker

Estragon smaksetter kjøttet og gir sammen, med grønnsaker og vin, en nydelig sjy som brukes som saus.

60+ min
Middels
Estragonspekket svinekam med spennende grønnsaker

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og skjær opp grønnsakene og potetene.
    2. 2
      Legg poteter og grønnsaker i en stor ildfast form. Dynk med olivenolje og dryss på salt og pepper. Bland godt og lag en liten fordypning i midten.
    3. 3
      Gni kjøttet inn med salt og pepper. Fest 4-5 kvister frisk estragon til kjøttet med en bomullstråd, e.l.
    4. 4
      Legg svinekammen i fordypningen med estragonen ned. Hell på eplesaft eller hvitvin.
    5. 5
      Stek alt ved 200°C ca. 1 ½ time til kjøttet er gjennomstekt (termometer på 76°) og grønnsaker og poteter er møre. Hell på litt mer væske om nødvendig under stekingen.
    6. 6
      Server sjyen som saus.