Tomat- og linsesuppe

En varmende og mettende suppe med smak av aromatiske krydder og hermtiske tomater og hermetiske linser fra Eldorado.

40-60 min
Middels
Tomat- og linsesuppe

Slik gjør du

    1. 1
      Ha litt olje i en panne og stek kyllingen i på medium høy varme til den er gjennomstekt. Dryss over salt, pepper og spisskummin.
    2. 2
      Hakk løk, og finhakk hvitløk, chili og ingefær. Stek i litt olje i en tykkbunnet kjele, til løken er gyllen.
    3. 3
      Tilsett hakket tomat, buljong og vann. La det koke i ca. 30 minutter.
    4. 4
      Stek gresskarkjerner i litt smør til de blir gylne.
    5. 5
      Skyll linsene.
    6. 6
      Når det er 10 minutter igjen av koketiden tilsetter du kylling og linser.
    7. 7
      Server med gresskarkjerner, hakket persille og godt brød.