Thai red curry
Kokosmelk, torsk, laks, lime, løk og strimlede sukkererter! Suppen som får alle til å lukke øynene i ren fryd ved første skjefull. Et måltid nærmest fylt av palmer og hvite strender.
20-40 min
Enkel
Tips!
I denne retten kan du også bare bruke den ene eller den andre fiskesorten. Her har vi valgt å bruke både laks og torsk for variasjon.
Slik gjør du
- 1Kok opp vann, kokosmelk og curry paste. Tilsett finhakket løk, hvitløk, paprika i ringer og gulrot i skiver. Press saften av 1 lime og ha den i suppen.
- 2Skjær opp laks og torsk i tynne skiver eller terninger, og sukkererter i strimler.
- 3La suppen koke i 5 minutter før du tilsetter fisk og sukkererter.
- 4Gi suppen et oppkok og ha i grovhakket koriander.
- 5Server gjerne med kokt ris eller nudler.
- 1