Thai red curry

Kokosmelk, torsk, laks, lime, løk og strimlede sukkererter! Suppen som får alle til å lukke øynene i ren fryd ved første skjefull. Et måltid nærmest fylt av palmer og hvite strender.

20-40 min
Enkel
Thai red curry
Tips!

I denne retten kan du også bare bruke den ene eller den andre fiskesorten. Her har vi valgt å bruke både laks og torsk for variasjon.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp vann, kokosmelk og curry paste. Tilsett finhakket løk, hvitløk, paprika i ringer og gulrot i skiver. Press saften av 1 lime og ha den i suppen.
    2. 2
      Skjær opp laks og torsk i tynne skiver eller terninger, og sukkererter i strimler.
    3. 3
      La suppen koke i 5 minutter før du tilsetter fisk og sukkererter.
    4. 4
      Gi suppen et oppkok og ha i grovhakket koriander.
    5. 5
      Server gjerne med kokt ris eller nudler.