Minestronesuppe med kjøttboller

Denne hjertevarmende klassikeren fra Italia er full av smak og god næring!

40-60 min
Enkel
Minestronesuppe med kjøttboller

Slik gjør du

    1. 1
      Del squashen i passelige terninger. Finhakk løk og hvitløk. Kutt gulrot og stangselleri i små terninger.
    2. 2
      Ha litt olivenolje i en gryte. Stek løken blank på middels temperatur. Ha i gulrot, selleri og hvitløk, og la det steke litt til. Tilsett squash, hakkede tomater, tomatpuré, kyllingbuljong og tørkede urter. Kok opp og la suppen småkoke i ca. 40 minutter. Tilsett mer vann dersom du synes at suppen er for tykk.
    3. 3
      Stek kjøttbollene etter anvisning på pakken. Ha kjøttbollene og makaroni i suppen, og la det koke videre til makaronien er ferdig kokt.
    4. 4
      Tilsett friske urter og erter mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Topp suppen med enda mer friske urter og revet parmesan. Server med godt brød og urtesmør til.