Kremet soppsuppe (DNT)

Hver sesong har sine råvarer, og det er ekstra hyggelig å servere av naturens grøde på tur. Denne suppen er en god base med mange muligheter, og kan fungere både som en ren vegetarrett, eller toppet med fisk eller kjøtt.

20-40 min
Enkel
Kremet soppsuppe (DNT)
Tips!

Suppa kan også brukes som hovedrett. Tilsett en boks med bønner eller kyllingbiter, og topp med erter og gulrot stekt i litt smør.

Slik gjør du

    1. 1
      Stek sopp, løk, hvitløk og selleri i litt smør i pannen.
    2. 2
      Tilsett Pasta di Parma, tørrmelk og vann og la suppen koke i 10 minutter som anvist på pakken.
    3. 3
      Smak til med salt og pepper. Topp suppen med medbrakt kjøtt, fisk eller urter.
    4. 4
      FRA NATUREN
      Sommer: Sopp, bergmynte og kløverblomster.
      Høst: Sopp, havsalat og røsslyngblomster.