Kremet soppsuppe (DNT)
Hver sesong har sine råvarer, og det er ekstra hyggelig å servere av naturens grøde på tur. Denne suppen er en god base med mange muligheter, og kan fungere både som en ren vegetarrett, eller toppet med fisk eller kjøtt.
20-40 min
Enkel
Tips!
Suppa kan også brukes som hovedrett. Tilsett en boks med bønner eller kyllingbiter, og topp med erter og gulrot stekt i litt smør.
Slik gjør du
- 1Stek sopp, løk, hvitløk og selleri i litt smør i pannen.
- 2Tilsett Pasta di Parma, tørrmelk og vann og la suppen koke i 10 minutter som anvist på pakken.
- 3Smak til med salt og pepper. Topp suppen med medbrakt kjøtt, fisk eller urter.
- 4FRA NATUREN
Sommer: Sopp, bergmynte og kløverblomster.
Høst: Sopp, havsalat og røsslyngblomster.
- 1