Gulrotsuppe med appelsinjuice

En frisk og god suppe med smak av appelsinjuice. Denne suppen kan du servere både varm og kald!

20-40 min
Enkel
Gulrotsuppe med appelsinjuice

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og hakk løk og hvitløk.
    2. 2
      Del chilien på langs, skrap ut frøene og skjær i biter. Riv ingefær.
    3. 3
      Skrell gulrøttene og del i biter.
    4. 4
      Varm litt stekeolje i en kjele. Fres løk, hvitløk, chili, ingefær og gulrot et par minutter til løken har blitt blank.
    5. 5
      Tilsett buljong og appelsinjuice, legg på lokk og la suppen småkoke i ca. 20 minutter.
    6. 6
      Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og koriander og en skvis med lime.
    7. 7
      Ønsker du å servere suppen kald settes den kjølig frem til servering.