Fransk bondesuppe med biff, selleri og bacon

De rene, gode smakene kommer frem i denne deilige bondesuppen med biffkjøtt, bacon og rotgrønnsaker.

20-40 min
Enkel
Fransk bondesuppe med biff, selleri og bacon
Tips!

Server gjerne med sprøbakte baguetter/rundstykker ved siden av.

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell løk, sellerirot, gulrot og potet. Kutt i terninger. Skjær stangselleri i skiver.
    2. 2
      Kok opp vann med buljong, timian og alle grønnsakene.
    3. 3
      Skjær biff og bacon i strimler. Stek bacon og kjøtt i smør til det er brunt på alle sider, og la det hvile i stekepannen mens suppen koker, ca 15 minutter.
    4. 4
      Når grønnsakene er møre tilsettes biff og bacon i den kokende suppen. Den må ikke koke etter at kjøttet er tilsatt.
    5. 5
      Tilsett ferske urter, salt og nykvernet pepper etter smak.