Fiskesuppe med kokosmelk og ørret
Fiskesuppe med eksotiske smaker.
20 min
Enkel
Tips!
Slik kan du tine frossen ørret/laks;
Legg fisken på en tallerken med kant. La den stå i romtemperatur på kjøkkenbenken i ca. 1 time. Ikke la fisken stå i romtemperatur lenger enn at den fortsatt er kald, det gjør ikke noe om den fremdeles er litt frossen i midten.
Slik gjør du
- 1Kok opp kokosmelk, fløte, vann, limesaft og raspet ingefær. Tilsett grønnsaksbuljong og sort pepper.
- 2Grovhakk rødløk og purre. Rasp gulrot og sellerirot. Ha grønnsakene i den kokende suppen og la det småkoke i 5 minutter.
- 3Del den tinte fisken i terninger. Ha fisken i suppen, og la suppen få et oppkok. Fisken skal bare trekke noen minutter, til den så vidt er gjennomkokt.
- 4Dryss på urter og server suppen med nystekte baguetter til.
- 1