Fiskesuppe med kokosmelk og ørret

Fiskesuppe med eksotiske smaker.

20 min
Enkel
Fiskesuppe med kokosmelk og ørret
Tips!

Slik kan du tine frossen ørret/laks;
Legg fisken på en tallerken med kant. La den stå i romtemperatur på kjøkkenbenken i ca. 1 time. Ikke la fisken stå i romtemperatur lenger enn at den fortsatt er kald, det gjør ikke noe om den fremdeles er litt frossen i midten.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp kokosmelk, fløte, vann, limesaft og raspet ingefær. Tilsett grønnsaksbuljong og sort pepper.
    2. 2
      Grovhakk rødløk og purre. Rasp gulrot og sellerirot. Ha grønnsakene i den kokende suppen og la det småkoke i 5 minutter.
    3. 3
      Del den tinte fisken i terninger. Ha fisken i suppen, og la suppen få et oppkok. Fisken skal bare trekke noen minutter, til den så vidt er gjennomkokt.
    4. 4
      Dryss på urter og server suppen med nystekte baguetter til.