Brokkolisuppe med ingefær, kokos og kylling
En sunn og god suppe som lages raskt!
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Tin brokkolien noe og del bukettene i mindre biter. Rens og skjær vårløken i små biter og hakk eller finsnitt hvitløken.
- 2Varm en klunk olje (og/eller litt smør) i en kasserolle, fres hvitløk og vårtløk under omrøring i 2 minutter. Tilsett ingefær og la det frese et lite minutt til. Tilsett brokkolien, hell i kraft og kokosmelk. Kok opp og la det hele småkoke i cirka 7 minutter, eller til brokkolien er helt mør.
- 3jør suppen glatt og jevn med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og limesaft. Tilsett strimlet kylling og la det hele trekke rett under kokepunktet i et par minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm/kokt.
- 4Server suppen toppet med koriander, kokos og sprøstekt løk.
- 1