Ingredienser
Lag en sunn og god middag med fiskepudding i hovedrollen denne uken! Server med brokkoli, bakte søtpoteter og brunet mandelsmør til.
Fremgangsmåte
-
Varm ovnen til 200 grader. Vask og skjær søtpotetene i staver eller smale kløfter. Legg søtpotetene over på et stekebrett med bakepapir. Drypp over olje, krydre med salt og pepper og vend alt godt sammen. Stek søtpotetene midt i ovnen til de blir gylne og møre, ca. 25 min.
-
Rens og riv brokkolien så det ligner ris (eller couscous). Skjær fiskepuddingen i jevne skiver.
-
Stek brokkolien raskt over høy varme til den blir knapt mør, krydre med salt og pepper.
-
Stek fiskepuddingen gyllen på begge sider i litt olje og/eller smør.
-
Ta fiskepuddingen ut av pannen og ha mandelskivene over i pannen sammen med smøret. La det frese til smøret blir gyllent (det skal bli karamellisert, ikke brent) og skvis til slutt over noen rause dråper sitronsaft.
-
Server fiskepuddingen med brokkolirisen, søtpoteter og mandelsmør.