Stekt fiskepudding med erter og sitron- og dillsaus

Stekt fiskepudding med erter og sitron- og dillsaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fiskepudding trenger ikke å være kjedelig! Stek fiskepudding og server med sprøtt bacon, erter og salat, og topp med en frisk sitron- og dillsaus.

Fremgangsmåte

Smelt smøret til sausen i en liten kasserolle. Visp inn melet og spe med melk mens du hele tiden visper for å unngå klumper. La sausen småkoke i 5 minutter, visp jevnlig så ikke sausen fester seg i bunnen. Tilsett 1 ss finrevet sitronskall og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Ha i hakket dill rett før servering.
Skjær fiskepuddingen i jevne skiver. Stek baconet sprøtt og gyllent i en stekepanne, tilsett ertene og la det frese sammen til ertene er gjennomvarme. Rens og skjær salaten i smale strimler/kløfter. Vend salaten sammen med ertene.
Stek fiskepuddingskivene gylne på begge sider og server stekt fiskepudding med erter- og baconblandingen, kokte poteter og sitron- og dillsaus.
Denne retten inneholder ca. 600 g grønt.