Ingredienser
Fiskepudding trenger ikke å være kjedelig! Stek fiskepudding og server med sprøtt bacon, erter og salat, og topp med en frisk sitron- og dillsaus.
Fremgangsmåte
-
Smelt smøret til sausen i en liten kasserolle. Visp inn melet og spe med melk mens du hele tiden visper for å unngå klumper. La sausen småkoke i 5 minutter, visp jevnlig så ikke sausen fester seg i bunnen. Tilsett 1 ss finrevet sitronskall og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Ha i hakket dill rett før servering.
-
Skjær fiskepuddingen i jevne skiver. Stek baconet sprøtt og gyllent i en stekepanne, tilsett ertene og la det frese sammen til ertene er gjennomvarme. Rens og skjær salaten i smale strimler/kløfter. Vend salaten sammen med ertene.
-
Stek fiskepuddingskivene gylne på begge sider og server stekt fiskepudding med erter- og baconblandingen, kokte poteter og sitron- og dillsaus.
-
Denne retten inneholder ca. 600 g grønt.