Spareribs og porkwings med coleslaw og maiskolber

Spareribs og porkwings med coleslaw og maiskolber

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fyr opp grillen og inviter en god nabo. Denne retten blir en sikker vinner!

Fremgangsmåte

Start med å lage coleslaw: Rens og skjær kål og gulrøtter i tynne strimler, eller riv grovt på et rivjern. Visp sammen majones, crème fraîche, ingefær, lime og sukker. Smak til med salt og bland dressingen sammen med kål og gulrøtter.
Grill maiskolber, spareribs og porkwings over høy varme i ca. 15 minutter. Etter 10 minutter pensles porkwings med halvparten av marinaden som følger med i pakken, grill videre i 5 minutter.
Legg kjøttet og maiskolbene over på et fat eller en fjøl, og dryss over hakket vårløk eller urter.
Server spareribs og porkwings med coleslaw, bbq-saus og resten av marinaden fra porkwings ved siden av.

Tips:

Hvis du ikke ønsker å benytte grill, kan du varme spareribs og porkwings i stekeovnen ved 200 ºC i 15 minutter. Pensle porkwingsene med marinaden, og stek videre i ca. 5 minutter. Maiskolbene kan eventuelt varmes i en kjele med kokende vann i ca. 5 minutter.