Spareribs med maiskolber og spicy coleslaw

Spareribs med maiskolber og spicy coleslaw

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Dette er manges favoritt, og det er lov å spise med fingrene. Spis og nyt!

Fremgangsmåte

Coleslaw
Riv gulrot og kål med et rivjern, og bland sammen med Sticky Fingers Chipotle Mayo (eller annen chilimajones) og sitronsaft i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Forvarm grillen og grill kjøttet etter anvisning på pakken. Del kjøttet etter bena og legg på et serveringsfat.
Tørk av maiskolbene og legg dem på grillen. Grill til maisen er gjennomvarm og har fått fine grillstriper. Pass på at maisen fremdeles er varm når den serveres, slik at kryddersmøret smelter ned mellom maiskornene.
Server spareribs med maiskolbe med kryddersmør, spicy coleslaw og potetgull.