Sommerens burgere

Sommerens burgere

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Til burgerfesten er det ekstra stas med flere ulike typer burgere og tilbehør. Da kan alle fylle på med sine favoritter. Det meste er lov! Og glem ikke å varme brødene.

Fremgangsmåte

Grill burgerne over høy varme i 2–3 minutter på hver side. Burgerne kan også stekes i en stekepanne.
Gjør klart tilbehøret. Del burgerbrødene i to og stek siden som skal ligge mot burgeren og alt tilbehøret i en tørr stekepanne for å karamelisere brødet – dette forhindrer at dressing og fuktighet trenger inn i brødet. Vask salatbladene og del opp grønnsakene.
Fyll burgeren med det du liker best.
Baconburger med ost: Baconburger, burgerdressing, cheddarost og karamellisert løk.
Burger toppet med bacon: Big Beef Burger, aioli, crispisalat, tomat i skiver, sprøstekt bacon og limemarinert rødløk.
Fiskeburger: Fiskeburger Barbecue, tzatziki, agurk i skiver og tomatsalsa.