Terteskjell med fiskepudding og reker i hvit saus
Denne retten har lange tradisjoner og vi ønsker å hente den frem igjen i all sin prakt, fylt med reker og fiskepudding i deilig hvit saus.
20-40 min
Middels
Tips!
Retten kan serveres som middag til 3 personer – eller forrett til 6
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 160 °C.
- 2Saus; Smelt smøret i en kjele og tilsett hvetemel. Rør godt sammen. Tilsett litt og litt melk av gangen og rør til en fin og jevn saus. Rør jevnlig så sausen ikke brenner seg.
- 3Del fløtepuddingen i fine terninger og legg i sausen.
- 4La saus og fiskepudding koke forsiktig og tilsett reker like før servering.
- 5Sett skjellene i ovnen og la dem bli varme (følg anvisningen på pakken).
- 6Fyll terteskjellene og topp med finhakket persille.
- 1