Terteskjell med fiskepudding og reker i hvit saus

Denne retten har lange tradisjoner og vi ønsker å hente den frem igjen i all sin prakt, fylt med reker og fiskepudding i deilig hvit saus.

20-40 min
Middels
Terteskjell med fiskepudding og reker i hvit saus
Tips!

Retten kan serveres som middag til 3 personer – eller forrett til 6

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 160 °C.
    2. 2
      Saus; Smelt smøret i en kjele og tilsett hvetemel. Rør godt sammen. Tilsett litt og litt melk av gangen og rør til en fin og jevn saus. Rør jevnlig så sausen ikke brenner seg.
    3. 3
      Del fløtepuddingen i fine terninger og legg i sausen.
    4. 4
      La saus og fiskepudding koke forsiktig og tilsett reker like før servering.
    5. 5
      Sett skjellene i ovnen og la dem bli varme (følg anvisningen på pakken).
    6. 6
      Fyll terteskjellene og topp med finhakket persille.