Rogers scampiwok med grønnsaker og chilisaus
Sprø grønnsaker og saftig scampi i en deilig saus med et lite sting av chili. Dette er en middag du lager i en fei!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Stek hvitløk i en god klunk olje før du tilsetter løk. Fres dette litt før du tilsetter paprika, gulrøtter og purre.
- 2Tilsett brokkoli og la alt frese godt sammen under omrøring. Hell laken av kikertene og skyll dem godt før du har de over i pannen.
- 3Bland i oyster & spring onion sauce, og smak til med sweet chilisaus og soyasaus. Dette settes så til side på svak varme.
- 4Stek scampi raskt over høy varme i en panne med litt olje. Krydre lett med salt og pepper og tilsett en god mengde sweet chilisaus. Bland godt sammen. Scampien er ferdig når den blir rosa, og må ikke stekes for lenge.
- 5Ha scampien over i woken og dryss over litt sesamfrø og koriander hvis du vil. Serveres med kokt ris eller nudler.Tips!
Denne retten inneholder ca. 750 g grønt.
- 1