Scampi med grønnsaker og tagliatelle
Vil du lage en enkel middag med masse friske grønnsaker? Da burde du prøve denne favoritten!
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Rens og del brokkolien i små buketter (husk å bruke stilken). Del paprikaen i smale båter og finsnitt rødløken. Finhakk eller finsnitt chilien.
- 2Kok pastaen som anvist på pakken. Varm en stor stekepanne. Tilsett litt olje og stek brokkolien over høy varme til den mykner noe. Tilsett paprika, løk og finsnittet chili (juster mengde chili etter ønsket styrke), og stek videre under omrøring til alle grønnsakene er knapt møre og fortsatt sprø.
- 3Hell alt over på en tallerken så lenge. Varm pannen på nytt. Tilsett litt olje og stek scampiene over høy varme i et par minutter. Krydre med salt og pepper. Ha alle grønnsakene og den kokte pastaen over i pannen. Hell over woksausen, bland alt godt sammen og la det få et oppkok.
- 4Dryss over urter og server med det samme.
- 5Denne retten inneholder ca. 800 g grønnsaker.
- 1