Fiskegryte med reker og tomat
Smakfull fiskegryte med gulrøtter, sellerirot, løk og tomater. Deilig sitron- og persillestrø som setter ekstra smak på gryten. Server den til middag med godt brød eller kokte poteter til.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Vask og skjær fisken i biter. Rens rekene.
- 2Skrell og skjær løk i tynne båter. Skrell gulrot og selleri og skjær dem i små biter.
- 3Stek løk og grønnsaker i smør i en kjele. Hell i tomat og smuldre i buljongen.
- 4Tilsett vann, salt, pepper, timian og sitronsaft. La det koke under lokk 10-15 minutter.
- 5Skjær laksen i terninger og legg dem i kjelen. Ta det trekke i ca. 5 minutter. Smak om du må tilsette mer salt og pepper.
- 6Bland sammen ingrediensene til sitron- og persillestrøet.
- 7Rens rekene og legg dem i kjelen rett før servering.
- 8Server fiskegryten med sitron- og persillestrø og ferskt brød eller kokte poteter til.
- 1