Fiskegryte med reker og tomat

Smakfull fiskegryte med gulrøtter, sellerirot, løk og tomater. Deilig sitron- og persillestrø som setter ekstra smak på gryten. Server den til middag med godt brød eller kokte poteter til.

20-40 min
Enkel
Fiskegryte med reker og tomat

Slik gjør du

    1. 1
      Vask og skjær fisken i biter. Rens rekene.
    2. 2
      Skrell og skjær løk i tynne båter. Skrell gulrot og selleri og skjær dem i små biter.
    3. 3
      Stek løk og grønnsaker i smør i en kjele. Hell i tomat og smuldre i buljongen.
    4. 4
      Tilsett vann, salt, pepper, timian og sitronsaft. La det koke under lokk 10-15 minutter.
    5. 5
      Skjær laksen i terninger og legg dem i kjelen. Ta det trekke i ca. 5 minutter. Smak om du må tilsette mer salt og pepper.
    6. 6
      Bland sammen ingrediensene til sitron- og persillestrøet.
    7. 7
      Rens rekene og legg dem i kjelen rett før servering.
    8. 8
      Server fiskegryten med sitron- og persillestrø og ferskt brød eller kokte poteter til.